maandag 15 maart 2010

Algemene dakwerken Nieuwlandt

Sinds 40 jaar is de firma Nieuwlandt gevestigd in Willebroek en in die periode hebben we een hele reputatie opgebouwd op het gebied van dak-en verbouwingswerken.

U kan bij ons terecht voor alle dakwerken, kleine verbouwingswerken, gevelwerken, enz ... zelfs voor een kleine herstelling bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuwlandt voorziet uw woning van een nieuw dak volledig naar uw gewenste uitvoering.

Leien daken, metalen daken platte daken, dakgoten, alle daktimmerwerken en véél meer.

Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Wilt u van de zolder een mooie leefruimte maken? Of wilt u nog een extra stuk bijbouwen om de eetkamer of de keuken te vergroten? Al deze verbouwingswerken kunnen wij voor u realiseren. Wij renoveren uw oude badkamer tot een volledige moderne, hedendaagse badkamer. Wij vernieuwen alle vloeren, muurtegels, waterleidingen en aflopen. Wij werken uw nieuwe badkamer tot het laatste detail af. Van uw zolder maken wij een volledig afgewerkte leefruimte. Door het plaatsen van enkele veluxramen krijgt u licht en frisse lucht in de kamer. Door gebruik te maken van gyprocwanden kunt u gemakkelijk verschillende kamers creëren. Het plaatsen van binnendeuren, laminaat, gyproc,… behoort allemaal tot onze mogelijkheden. Herstellen van weggewaaide pannen en leien. Opsporen en herstellen van lekken op hellende daken, platte daken en dakgoten. Repareren van lood op scheidingen, aan schouwen, kilgoten, … Afbreken en opnieuw opmetselen van schouwen. Plaatsen van verluchtingen en dakdoorvoeren. Vernieuwen van afloopbuizen,…Voor al deze kleine werken bent u bij Dakwerken Nieuwlandt aan het juiste adres.

http://www.nieuwlandt.be

TEL: 03/886 86 03
FAX: 03/886 29 45
Molenweg, 93
2830 Willebroek




Geen opmerkingen:

Een reactie posten