zaterdag 4 september 2010

Berryfloor laminaat ebbenhout - nieuw

Berryfloor laminaat ebbenhout - nieuw  GRATIS LEVERING – HET KAN – VRAAG NAAR ONZE VOORWAARDENLIVRAISON GRATUITE POSSIBLE – DEMANDEZ APRES NOS CONDITIONS

Berryfloor, een naam gekend voor zijn hoogwaardige laminaten. Telkens klasse 32, telkens 25 jaar waarborg, .. met Berryfloor koopt u gemoedsgerustheid.

Type laminaat : QUADRUM EBBENDikte : 8mmGebruikersklasse : 32Verpakkingseenheid : 1,91m²Aankoopeenheid : per pakCatalogusprijs : 28,50¤ /m² – ONZE PRIJS : 19,95¤ /m²

Waarom kiezen voor Woodstoxx BVBA ?

Net zoals bij zovele producten is ook bij vloerbekleding het aanbod groter dan de vraag. Verschillende kleine commerciele entiteiten proberen de markt te veroveren door het aanbieden van low-budget producten, van een betwistbare kwaliteit, aan een heuse spotprijs. Als klant moet u zich echter 1 belangrijke bemerking maken : bij het plaatsen van een nieuwe parket- of fineervloer moet deze voor een eindje dienen.Indien u niet zinnens bent ieder jaar alles opnieuw uit te breken om te vervangen, dan kunt u niet anders dan uw toevlucht te zoeken tot kwalitatieve producten.Met meer dan 300 plaatsingen – door onze eigen plaatsingsploegen – per jaar mogen wij terecht stellen dat wij ervaring hebben en dat wij weten welke producten voldoende kwaliteit bieden. Verschillende solide referenties vertrouwden ons reeds hun parket en laminaat vloeren toe en die referenties worden nog dagelijks uitgebreid. Wij verkopen niet alleen de producten, wij gebruiken ze ook zelf !Naast de ervaring kunt u bij Woodstoxx BVBA ook genieten van een gespecialiseerde verkoops-afdeling, die u ten allen tijde met raad en daad bijstaan. Wij verkopen u niet wat u niet nodig heeft !Een jong en gemotiveerd team van 6 personen overloopt samen met u alle opties om zo de beste oplossing samen te stellen.En als laatste is er natuurlijk nog onze locatie. Een luxe showroom zorgt voor een aangename sfeer terwijl u rustig uw keuze kunt maken uit onze meer dan 300 referenties. Dankzij onze voorraad van meer dan 100.000m² in een warehouse met een oppervlakte van 5000m² kunt u ook uw bestelling rechtstreeks meenemen. Bestelwagens en aanhangwagens kunnen machinaal geladen worden !

Ik ben professional / wederverkoper, kan ik ook bij Woodstoxx BVBA terecht ?

Jawel. Wij beschikken over een professionele verkoopsafdeling die u kan bijstaan met de meer commercieel gerichte vragen. Aangepaste prijsniveaus zorgen ervoor dat u concurrentiele prijsoffertes voor uw klanten kunt opstellen en het staat u vrij onze showroom te gebruiken voor uw EIGEN klanten.Interesse in onze producten en onze diensten ? Vraag naar onze catalogus voor professionals !

Ik ben overtuigd, maar ik woon nogal ver van Woodstoxx BVBA. Kan ik mijn bestelling laten leveren ?

Absoluut. Vanwege onze goede contacten met verschillende koerierdiensten kunnen wij u een levering aanbieden aan scherpe tarieven, over geheel Belgie (en daarbuiten).Vanwege deze goede contacten en vanwege de steeds riante beschikbare stock kunnen wij vaak ook kort op de bal spelen.Vandaag bestellen en morgen leveren is geen utopie bij Woodstoxx BVBA, maar een mogelijkheid !

De som van voorgaande maakt van Woodstoxx BVBA de geknipte keuze voor de uitwerking van uw projecten.Ook naar betaling toe kunnen wij prat gaan op een brede waaier van mogelijkheden. Overschrijving, de meest courante bankkaarten en voor levering eveneens onder rembours (u betaalt bij levering)

U twijfelt nog of u hebt nog vragen ?

Aarzelt u dan zeker niet ons te contacteren, wij verblijven ter beschikking.

Woodstoxx BVBAHogeweg 2458930 MENEN - BELGIEwww.woodstoxx.be

email rechtstreeks : christophe@woodstoxx.beTF rechtstreeks : 0032 (0) 491 523371

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten