dinsdag 8 februari 2011

Luxe woonunit / tijdelijke woning (De Meeuw)

Luxe woonunit / tijdelijke woning (De Meeuw)

Te Koop: Mooie zeer goed onderhouden, luxe woonunit / tijdelijke woning (De Meeuw, 75 m²)

Met veel plezier hebben we (2 volwassenen en 2 kinderen) meer dan 2 jaar comfortabel in deze woonunit gewoond (ook tijdens de afgelopen strenge winters!). Omdat ons huis nu bijna klaar is wordt deze te koop aangeboden.

De woonunit bestaat uit 4 geschakelde units van De Meeuw van elk 3 bij 6 meter. Het totale oppervlak is 75 m².

Praktische indeling (zie ook de plattegrond):

entree/halaparte meterkast2 slaapkamersaparte berging (ook te gebruiken als slaapkamer)aparte wcaparte badkamergecombineerde keuken/woonkamer

Bijzonderheden:

WC met ventilatieBekabeling aanwezig voor telefoon en InternetCentrale verwarming door de gehele unit d.m.v. een 2,5 jaar oude hoog rendement condensatie ketel (gas) die tevens zorgt voor warm waterProgrammeerbare kamerthermostaatMeterkast met een nette groepenkast voorzien van automatenNette keuken met gasfornuis, oven, afzuigkap, koelkast met vriesvakNette en handige badkamer met een wasbak, badkamermeubel en kast (Detremmerie), grote extra diepe douchebak (Novellini) en aansluiting voor wasmachine en droger. Tevens voorzien van ventilatieKozijnen van hardhout en voorzien van dubbele beglazing en klapramenZonneschermen voor en achterDubbele tuindeurNet tapijt in slaapkamersLinoleum zeil in badkamer, WC en meterkastOverige ruimtes laminaatOriginele funderingsplaten van De MeeuwOfficiële bouwtekeningen voor de bouwaanvraag zodat je geen extra kosten hoeft te makenHouten palen en metaalplaten voor het maken van een overkapping/stalling bij de entree (wij hebben de tijd niet meer genomen deze op te bouwen)

Vraagprijs: ¤ 12.500

Vervoer en (de)montage niet in de prijs inbegrepen 

Beschikbaar vanaf eind april 2011

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten