donderdag 14 januari 2010

Goedkoop laminaat bij vloerenvoordelig.nl

Ook topmerken bieden goedkoop laminaat
U bent op zoek naar goedkoop laminaat, maar toch van een topmerk? Wij selecteerde speciaal voor u de typen laminaat die minder dan €20,00 per vierkante meter kosten. Zo ziet u dat topmerken laminaat ook goedkoop laminaat kunnen leveren! Een echte Quick-Step, Balterio, Meister of BerryFloor laminaatvloer is dus ook voor een minder gevulde portemonnee weggelegd.  


Gaat goedkoop laminaat ten kosten van de kwaliteit of garantie?
Nee uiteraard niet! Goedkoop laminaat betekend uiteraard niet automatisch dat de kwaliteit minder is, of dat er geen garantie wordt verleend. De fabrikanten staan 100% achter hun laminaatvloer al is de prijs lager en valt het onder de categorie goedkoop laminaat. Zij geven dezelfde garantie zoals ze dat ook op hun duurdere series doen. Wij kunnen die service alleen maar toejuichen.

Kwaliteit en comfort staan voorop bij onze goedkoop laminaat
Voor zowel goedkoop laminaat als voor duurder laminaat geldt dat de natuur is de grootste inspiratiebron van de laminaatvloeren bij Vloerenvoordelig. Dit is dan ook terug te vinden in de vele kleuren en verschijningsvormen van onze vloertypes. Door dessins en kleuren te combineren, kunt u de sfeer creëren die past bij uw persoonlijke stijl en smaak.
Welk laminaat u ook kiest, bij Vloerenvoordelig kunt u altijd rekenen op onberispelijke kwaliteit en jarenlang comfort.

Onderhoudsvriendelijk goedkoop laminaat en vele hulpmiddelen
Of u nu houdt van modern of klassiek, van robuust of sober, het goedkoop laminaat van Vloerenvoordelig biedt u de keuze. Onze laminaatvloeren zijn slijtvast, sterk, kleurecht, hygiënisch en bestand tegen de meeste vlekken.
Naast goedkoop laminaat biedt Vloerenvoordelig ook een prima service en tal van accessoires, ondervloeren, profielen (afwerkingen van vloeren en trappen) en onderhoudsproducten (vlekkenverwijderaars, schoonmaakmiddelen etc.).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten