donderdag 14 januari 2010

tips om uw laminaat te reinigen

Een laminaatvloer is ongelooflijk onderhoudsvriendelijk en met de gepaste onderhoudsproducten zal uw vloer jarenlang zijn prachtige kwaliteit behouden.

Hier vindt u enkele tips:

Bescherming van uw laminaatvloer
Vermijd dat vuil en zand op uw vloer terechtkomen door tapijten en deurmatten te gebruiken.
Gebruik vilt voor uw meubelpoten en best enkel zachtrubberen wieltjes voor uw stoelen.
Laminaatvloeren hebben een hard, gesloten oppervlak waardoor het onnodig is om de vloer altijd vochtig te reinigen. Het is voldoende het laminaat slechts sporadisch met een licht vochtige dweil te reinigen.

Hoe reinig ik mijn laminaatvloer?
Gebruik een stofzuiger met zachte parketborstel of gebruik droge elektrostatische stofdoekjes. Beweeg de vloerreiniger met lange halen in de lengterichting van de planken.
Bij hardnekkige vervuiling kunt u de laminaatvloer reinigen met een goed uitgewrongen dweil. Gebruik hiervoor aangepaste onderhoudsproducten.
Kraaknet in een mum van tijd met deze onderhoudsproducten:

De Spray mop:
Quick-step cleaning kitIdeaal voor het reinigen van de vloer is de SPRAY MOP : deze mop, in tegenstelling tot een dweil, verspreidt uw product mooi egaal. Dit is zeer belangrijk bij het aanbrengen van een reiniging met additieven. Ideaal dus voor de polish, reinigingsmiddelen en de voedende zepen aan te brengen.
Tevens verhoogt hij uw comfort mits de spraymop altijd gebruiksklaar staat. Gedaan met het zeulen van emmers met dweilwater.
En hij is in no time terugverdiend via de besparing op je reinigingsproduct. Je hebt immers geen verlies van kostbare zeep in tegenstelling tot reinigen met een emmer.

Quick-Step Force:
Hardnekkige vlekken (alcoholstift, schoensmeer,...) verwijder je zo
met Quick-Step Force.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten