donderdag 14 januari 2010

Laminaat merken

PergoPergo: deze laminaatvloeren voldoen aan de allerhoogste eisen op vlak van uitstraling, duurzaamheid en geluidscomfort. Pergo-vloeren zijn nagenoeg onverslijtbaar.


Quick-stepQuick-Step: voor laminaat waar innovatie, kwaliteit en perfectie samengaan. Een zeer brede keuze aan kleuren waar telkens klasse gecombineerd wordt met een warme uitstraling.


Berry floorBerryFloor: voor eigentijdse decors waarin u uzelf helemaal terugvindt. BerryFloor laminaat zorgt voor een uitgekiende combinatie van stijl, gezelligheid en comfort. Tevens bieden zij een brede keuze in waterbestendige laminaat aan.


BalterioBalterio: de laminaatvloeren van Balterio bieden wooncomfort aan op hoog niveau. Zij combineren schoonheid en hardheid met een natuurlijk uitzicht.


DecorfloorDecorfloor: deze laminaatvloeren bieden u kwaliteit en trendy decors aan zeer scherpe prijzen. Deze vloeren zijn een meerwaarde voor elk interieur.


AmbiantAmbiant: voor eigentijdse decors aan zeer scherpe prijzen. Tevens een zeer ruime keuze in extra brede planken.


Moden LivingModern Living: met het gamma Polar en Montana kies je voor design in combinatie met topkwaliteit. Tevens een mooie en brede keuze in tegellaminaat.


Aqua-StepAqua-step : dé referentie in watervast laminaat. Ideaal voor badkamer, wasplaats of andere vochtige plaatsen. 0% zwelling gegarandeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten