donderdag 14 januari 2010

Online ParketShop

De Online ParketShop biedt u 24 uur per dag de mogelijkheid om laminaatvloeren te bekijken en te bestellen. Naast de scherpste prijzen voor topmerken laminaat zoals Berryfloor, Balterio, Quickstep en Meister heeft de Online ParketShop nog tal van extra goedkope laminaat aanbiedingen voor u waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel 30% goedkoper dan de gewone winkel en hierbij gaat NIETS van de service, kwaliteit en garantie verloren! Al jaren lang is de Online ParketShop een vertrouwd gezicht als online laminaat aanbieder.

Sinds 2001 is De Online ParketShop een van de grootste en betrouwbaarste online winkel op het gebied van laminaat, houten vloeren en aanverwante artikelen. Via onze webshop zijn vele klanten naar wens geholpen door onze scherpste prijzen, de snelle leveringen en onze goede service. Om onze klanten nog meer van dienst te kunnen zijn heeft De Online ParketShop sinds december 2005 zijn intrek genomen in een nieuw pand. In dit pand zijn het kantoor en magazijn gevestigd alsmede een showroom waar de klant geheel vrijblijvend stalen kan komen bezichtigen van de meest bekende merken.

De Webwinkel
Via onze website kunt u 24 uur per dag decoren bekijken, informatie inwinnen en bestellingen plaatsen. Indien u nog vragen heeft kunt u de rubriek "Veelgestelde vragen" bekijken. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen dan kunt u via de rubriek  "contact' uw vraag stellen waarna wij razendsnel het antwoord terug mailen.
Naast de uitgebreide informatie en het uitgebreide assortiment vindt u bij De Online ParketShop ook nog eens de laagste totaalprijs voor uw vloer!  Klik geheel vrijblijvend door onze website en zie het met uw eigen ogen: Bij De Online ParketShop vindt u wat u zoekt.

Bedrijfsgegevens 
De Online ParketShop
Meer en Duin 56 M
2163 HC
Lisse (ZH)
T +31 (0) 252 - 41 77 78
F +31 (0) 252 - 41 10 08
E contact@onlineparketshop.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten